La Sala Fénix recupera l’èxit del boca-orella ‘Blanca desvelada’

Redacció

La petita sala del carrer Riereta, al Raval, recupera un dels èxits de les sales de proximitat de les últimes temporades, Blanca Desvelada. .

TEATRE-BARCELONA-Blanca-desvelada-PORTADA

Blanca Desvelada, són dues històries que s’entrellacen en el temps. D’una banda una dona que dona a llum en una presó dues setmanes abans de ser afusellada com a presa política, i de l’altra la d’una jove actriu que es guanya la vida fent monòlegs còmics en bars mediocres i que té un important conflicte amb la seva mare.

Amb dramatúrgia i interpretació d’Alejandra Jiménez-Cascón, és un text humà, ple de tendresa i realitat on dos éssers humans despullen la seva part més íntima amb la voluntat d’atrapar l’espectador amb la seva autenticitat i la seva força. Des de la seva estrena ha passat per diverses sales i ha rebut elogioses crítiques allà on s’ha representat, convertint-se en un petit fenomen del boca-orella de les sales de proximitat.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!