Regala Teatre (Teatre per regalar)

Redacció

Ja hi tornem a ser… És Nadal i hem de pensar regals per a tothom: per a la família, per als amics, potser també algun company de feina o una persona especial. Has pensat en regalar teatre?

Per a tots els gustos

Tots sabem que hi ha gent més fàcil que altra. Són aquells que els hi agrada tot, que tot els va bé, que els fa il·lusió fins i tot el paper envoltori. Però n’hi ha que són autèntics ossos que no els agrada res, que tenen de tot, que et diuen que els regalis el que vulguis i després no els sembla bé res. I després hi ha els que no coneixes prou; compromisos varis que no podem eludir, alguns fins i tot ens fan il·lusió, però no sabem prou dels seus gustos o les seves aficions.

Ja sigui un regal més o menys formal, a tots ells els podeu oferir una entrada de teatre. Hi ha espectacles que agraden a tothom, altres haureu d’afinar més la punteria… Però per això mateix els teatres ens posen les màximes facilitats.

Sempre van bé els salvavides

Cada any arriba el fatídic moment de saturació. Ja no saps què més regalar, no trobes per enlloc la inspiració, ets incapaç de pensar més enllà de calçotets, corbates, mitjons o un pot de perfum… I saps que si li tornes a regalar corres el risc que te’ls foti per barret. I després penses en anar a buscar idees a un centre comercial, però la simple idea dels passadissos plens et paralitza, cosa que pots aprofitar per fer recompte de les smart boxes amb escapades romàntiques o d’aventura que has regalat mentre esgotes el poc temps que et queda.

Abans d’arribar a aquest punt, pensa que una bona opció és regalar teatre. Insistim en què hi ha espectacles per tots els gustos. Remenant una mica pots obsequiar algú amb una tarda o un vespre de cultura, l’oportunitat de passar una bona estona en companyia gaudint d’un bon espectacle. Sens dubte, un bon regal.

Me l’embolica per regal?

Per facilitar-vos una mica les coses, hem recollit aquí les promocions que han preparat els teatres de Barcelona per aquestes festes:

Gran Teatre del Liceu: Us ofereix una caixa regal amb 2 entrades a platea per a l’òpera Werther, 2 copes de cava i llibre, per 199€.

Grup Focus: Ens proposen diverses ofertes de 2 entrades a 48€ per als espectacles Art i La autora de las meninas al Teatre Goya; La Treva, Broken Heart Story, Els tres aniversaris i Mare a La Villarroel; La Taverna dels Bufons, Federico García i Humors&Amors al Teatre Romea; i Homes! al Teatre Condal. A més d’un pack de 2 entrades a 34€ per Be God Is a La Villarroel.

Mercat de les Flors: Per regalar i bescanviar per l’espectacle desitjat, ofereix tiquets regal de 20€ i 50€.

Teatre Lliure: Abonaments de 10 entrades175€ (17,5€ l’entrada); de 20 entrades a: 320€ (16€ l’entrada); 4 entrades80€ (20€ l’entrada); i un Passi -30: 4 entrades56€ (14€ l’entrada). 

Teatre Nacional de Catalunya: Diverses ofertes! Xecs regal: per valor de 20 €, 30 € i 50 € bescanviables per qualsevol producte o servei del TNC: espectacles, abonaments, llibres o un menú. Xec Teatre+Llibre: per valor de 40 € bescanviable per una entrada de qualsevol espectacle i per un llibre publicat pel Teatre Nacional de Catalunya en col·laboració amb Arola Editors. Xec Sopar: per valor de 20 € bescanviable per un menú a la cafeteria restaurant del TNC. I Xec Teatre-Sopar: per valor de 48 € bescanviable per una entrada de qualsevol espectacle i un menú a la cafeteria restaurant del TNC.

Teatre Victòria: Tiquet regal amb entrades per a l’espectacular musical d’espadatxins Scaramouche, al Teatre Victòria, des de 25€.

Sala Beckett: ens proposa tickets regal per a La desaparició de Wendy i Odisseus. En un màxim de 2 dies rebreu unes entrades personalitzades a la vostra bústia de correu electrònic, llestes per imprimir i regalar.

Teatre Auditori de Sant Cugat: Per aquest Nadal, et proposen regalar l’abonament ‘OCTET DE TEATRE’, amb el que per només 100€ podràs tenir accés a 8 dels seus espectacles de teatre. 

Teatre Eòlia: Abonament pel Cicle de concerts #MondayMonday, inspirat en el món dels musicals, tres concerts a 31,50€.

La Perla 29: Teniu tickets regal per a L’hostalera, Bodas de Sangre i Boscos a La Biblioteca de Catalunya.

Teatre Poliorama: Tiquet regal per a l’aplaudida adaptació de l’èxit editorial El curiós incident del gos a mitjanit, protagonitzat per Pol López, per 30€.

Teatre Almeria: Us proposen els següents Packs d’entrades amb el 30% de descompte per al musical d’èxit Flor de nit: Pack 1 entrada a 16,10€; Pack 2 entrades a 32,20€; Pack 3 entrades a 48,30€; Pack 4 entrades a 64,40€.

I molts més…!

Que tingueu un bon i teatral nadal!!!!!

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!