Regala Teatre (Teatre per regalar)

Teatre Barcelona

TEATRE_BARCELONA-Regala_teatre-BOLG

Ja hi tornem a ser… D’aquí res ja no ens podrem treure la tonada de les nadales del cap, veurem vermell per tot arreu i haurem de tenir a punt els regals per a la família, per als amics, potser també algun company de feina o una persona especial. Has pensat en regalar teatre?

Per a tots els gustos

Tots sabem que hi ha gent més fàcil que altra. Són aquells que els hi agrada tot, que tot els va bé, que els fa il·lusió fins i tot el paper envoltori. Però n’hi ha que són autèntics ossos que no els agrada res, que tenen de tot, que et diuen que els regalis el que vulguis i després no els sembla bé res. I després hi ha els que no coneixes prou; compromisos varis que no podem eludir, alguns fins i tot ens fan il·lusió, però no sabem prou dels seus gustos o les seves aficions.

Ja sigui un regal més o menys formal, a tots ells els podeu oferir una entrada de teatre. Hi ha espectacles que agraden a tothom, altres haureu d’afinar més la punteria… Però per això mateix els teatres ens posen les màximes facilitats.

Sempre van bé els salvavides

Cada any arriba el fatídic moment de saturació. Ja no saps què més regalar, no trobes per enlloc la inspiració, ets incapaç de pensar més enllà de calçotets, corbates, mitjons o un pot de perfum… I saps que si li tornes a regalar corres el risc que te’ls foti per barret. I després penses en anar a buscar idees a un centre comercial, però la simple idea dels passadissos plens et paralitza, cosa que pots aprofitar per fer recompte de les smart boxes amb escapades romàntiques o d’aventura que has regalat mentre s’esgotes el poc temps que et queda.

Abans d’arribar a aquest punt, pensa que una bona opció és regalar teatre. Inssitim en què hi ha espectacles per tots els gustos. Remenant una mica pots obsequiar algú amb una tarda o un vespre de cultura, l’oportunitat de passar una bona estona en companyia gaudint d’un bon espectacle. Sens dubte, un bon regal.

Me l’embolica per regal?

Per facilitar-vos una mica les coses, hem recollit aquí les promocions que han preparat els teatres de Barcelona per aquestes festes (Nota: el llsitat està ordenat per ordre alfabètic):

barts

Barts: la Sala Barts ens facilita regalar els seus espectacles. Esculls l’espectacle i el preu, i la persona que les rebi només haurà de seleccionar el dia que vol anar-hi.

liceu

Gran Teatre del Liceu: xecs regal a partir de 20€ que es poden bescanviar per entrades per a una òpera, un concert, un recital o un espectacle infantil. I si la compra es realitza abans del 15 desembre participareu en el sorteig d’entrades per veure l’òpera Tosca.

grupfocus

Grup Focus: ens proposen packs de 2 entrades per a algun dels diferents teatres del grup: Romea, Condal Villarroel o Goya-Codorniu.

balaña

Grup Balañà: ens proposa reglar entrades dels espectacles que permeten a la persona que rep el regal escollir el dia que hi assistirà. Es poden regalar entrades pels espectacles de totes les seves sales, Capitol, Tivoli, Coliseum o Teatre Borràs.

lasecabrosaa

La Seca – Espai Brossa: totes les obres de desembre tindran un preu únic de 10€ si es compren les entrades abans del dia de l’estrena.

salabeckett

Sala Beckett: ens proposa anar en família al teatre (mínim 3 persones) i gaudir d’entrades a 12.00€

salafenix

Sala Fenix: ofereixen cupons per regalar dos entrades per als seus espectacles per 19€

teatreapolo

Teatre Apolo: Ofereix la possibilitat de regalar entrades per als seus espectacles en cartell Los Morancos i Don Juan Tenorio, el musical.

teatrelliure

Teatre Lliure: xecs regals, passis per varis espectacles, abonaments de diferents modalitats… Tot per regalar.

teatrenacional

Teatre Nacional de Catalunya: Xecs regal a partir de 20€, un abonament per a 4 espectacles a escollir o el regal d’una vetllada de teatre i sopar al restaurant del TNC.

I pels més dubitatius…

I si no us acabeu de decidir, ATRAPALO ens ofereix xecs regal per al seus productes, inclosos entrades de teatre. Xecs regal a partir de 15€ i forma d’entrega totalment personalitzable.

Que tingueu un bon i teatral nadal!!!!!

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
Sant Andreu s’omple de dansa

Sant Andreu s’omple de dansa

Del 21 al 29 d’octubre el SAT! Teatre celebra la 19 edició del Festival Dansat, amb 7 espectacles que inclouen dansa contemporània, dansa teatre, danses urbanes, dansa clàssica i d’arrel. […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!