Obert per vacances

Teatre Barcelona

obert-per-vacances-teatre-barcelona

Ja ha arribat l’agost, no hi ha estrenes i els carrers de Barcelona respiren tranquils uns dies. Sembla que tot és més plàcid i que hi ha més temps per pensar, per gaudir… I mentre es prepara la nova temporada teatral de cara al setembre, els espais escènics de Barcelona segueixen donant guerra. Aquí podeu trobar una selecció de les activitats teatrals més destacades aquest estiu a la ciutat de Barcelona.

Si vols teatre:

Le llaman copla. Musical imprescindible que es representarà al Teatre Gaudí a partir del 16 d’Agost.

Oceà al Versus Teatre estarà tot el mes d’agost dijous, divendres i dissabte a les 20.30h

Si vols humor: Festihu 2013

Arriba la 4ª edició del festival d’humor, aquest cop mantenint la programació i afegint alguna sorpresa com és el cap de cartell, Leo Bassi, amb un recull del millor que ens pot regalar sobre un escenari amb The Best Of. Una oportunitat única.

Del Festihu també destaquem la presència d’Esperanto-te, l’espectacle i ara què? de Pep Plaza, els monòlegs de Martín Piñol i el retorn de Los Martínez amb dues úniques funcions i el veterà i únic humor del mestre Godoy.

Tota la programació del Festihu 2013 aquí.

leo-bassi-barcelona-2013

Si tornes a finals d’Agost

Dues obres d’èxit i qualitat aixequen de nou els seus telons a finals d’agost per arrencar rodats la temporada de setembre: es tracta del Rei Borni i de Els Guapos son els raros.

Portem dos mesos en marxa i la rebuda que ens heu donat ha estat molt més gran de l’esperada, així que moltes gràcies! Seguim tot l’agost fent canvis que presentarem al setembre per fer d’aquesta pàgina una eina cada cop millor per donar a conèixer el teatre i fer que tu, l’espectador, tinguis tot el que necessites (i de la millor manera possible) per anar al teatre.

Si tens plans teatrals que no apareixen en aquest post no dubtis en escriure-ho als comentaris.

Bon estiu i visca el teatre!

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!