No hi haurà més Festival Shakespeare

Redacció TeatreBarcelona

El Festival Shakespeare no tindrà una nova edició aquest any. Després d’onze anys anys d’activitat -nou a Mataró i Santa Susanna i tres a Barcelona-, el projecte comunica la seva suspensió degut a una manca de recursos que impossibiliten la seva continuïtat.

El certamen segueix el model europeu de Festivals Shakespeare, i el ritme i el volum de producció que demana formar part d’aquest circuit necessita un gran recolzament que, lamenten, no s’ha pogut assolir. D’aquesta manera, l’organització ha preferit acabar amb la seva activitat abans de renunciar al seu tarannà i a les exigències de la Xarxa Europea de Festivals Shakespeare.

La direcció ha expressat el seu agraïment als professionals, artistes, institucions i al públic en general que han fet que durant aquests dotze anys el festival hagi estat possible.

S’ha acomiadat amb dos escrits:

Carta al públic

Carta a les institucions

 

“Un dolor molt sec se’ns beu la sang. Adéu, adéu!”, amics.

Romeu i Julieta, W. Shakespeare

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Poesia i espiritualitat escena, amb Lluís Homar

Poesia i espiritualitat escena, amb Lluís Homar

El Teatre Romea alberga aquest febrer dues propostes de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic (CNTC) amb Lluís Homar com a impulsor, director i intèrpret. Alma y palabra. San Juan […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!