Lluís Homar tornarà amb Terra Baixa a la tardor

Mercè Rubià

Terra Baixa i Lluís Homar tornaran al Teatre Borràs de Barcelona a la tardor. L’espectacle, estrenat el passat mes de novembre al festival Temporada Alta 2014, va fer temporada al Teatre Borràs l’hivern passat i gràcies a l’èxit de públic i de crítica tornarà a la ciutat comtal la tardor vinent. Serà la darrera oportunitat de veure a Barcelona a Lluís Homar en el muntatge que li ha valgut el Premi Max a millor actor per la seva interpretació dels quatre personatges d’aquesta versió del clàssic de Guimerà.

TEATRE_BARCELONA-Terra_Baixa_Homar-REVISTA_2

Lluís Homar, en plena maduresa professional, revisita el clàssic d’Àngel Guimerà que el va donar a conèixer i que  ha estat una referència al llarg de tota la vida de l’actor. Després de fer l’obra als 16 anys va decidir ser actor, i un moment molt recordat de la seva trajectòria l’hem de situar al 1990, en què Homar va ser protagonista de la mítica posada en escena de Fabià Puigserver al Teatre Lliure. Vint-i-quatre anys després, Homar assumeix els quatre papers principals de l’obra sol a l’escenari: l’ingenu pastor Manelic, que baixa de la terra alta per casar-se amb la Marta, la noia que treballa al molí de l’amo Sebastià, i també la Nuri, amiga de Manelic. Tots quatre acabenrebolcant-se al fang de les passions humanes més turbulentes, les de la terra baixa.

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!