L’Ateneu Popular 9 Barris manté viu el circ

Ruben Garcia

A l’Ateneu Popular 9 Barris, l’espai escènic de referència especialitzat en circ, res l’atura. El centre recupera a la seva web peces i espectacles d’arxiu, els anomenats Combinats de Circ i els espectacles creats al Circ d’Hivern, i les comparteix amb els espectadors de manera regular; i manté virtualment les classes de l’Escola de Circ Infantil, cada dimarts imparteix una sessió de diferents tècniques per streaming i comparteix una sessió que es complementa amb propostes d’exercicis que s’envien els dijous.

Quins espectacles ofereix virtualment?

A la seva web podràs veure els Combinats de Circ, peces protagonitzades per nous artistes i creades a les mateixes instal·lacions gràcies a les residències.

Combinats de Circ

Una peça dirigida per la coreògrafa Vero Cendoya que combina acrobàcies amb trapezi fix i doble, corda llisa, entre altres elements. El podeu veure aquí:

Combinat de Circ 54, una peça amb contorsionisme i malabars dirigida per Francesca Líssia i José Luis Redondo (clica aquí); o el Combinat de Circ 55, amb direcció de Raul Garcia, de la companyia francesa Les dessous de Barbara (clica aquí).

Circ d’Hivern

Nú: 23è Circ d’Hivern

L’artista de circ i fundador de la companyia Animal Religion, Quim Girón, dirigeix i protagonitza aquest espectacle. Nu proposa reflexionar sobre el truc i despullar l’exercici del circ fins a quedar-se només amb el més essencial, fins a arribar a l’absurd.

Garbuix: 20è Circ d’Hiverm

Un espectacle dirigit per Guillem Albà i Alberto Feliciate on cinc artistes busquen, en diferents tècniques de circ, la manera per fer-nos riure.

Invisibles: 21è Circ d’Hivern

Un espectacle dedicat al fugir i als que fugen d’alguna cosa, amb les tècniques de circ més diverses i música en directe.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari