Tot el que necessites per anar al teatre

La SGAE posa a la venda entrades a menys de 2 euros per reivindicar els drets d’autor

7 maig 2019
b

El públic pagarà només el 10% del preu de l’entrada en deu espais escènics de Catalunya entre el 14 i el 26 de maig, amb motiu del Dia del Teatre SGAE, que té com a objectiu promoure l’autoria contemporània autòctona. Els espectadors que vagin a veure alguna de les obres programades en aquests deu espais que participen pagaran entre 0,95€ i 1,50 euros per cada entrada, la qual cosa suposa el 10% del preu total, que és la quantitat destinada a drets d’autor.

La iniciativa pretén visibilitzar la quantitat que cobra l’autor per cada entrada venuda i animar al públic a acudir a veure les obres de teatre dels autors catalans. SGAE CatalunyaADETCA impulsen aquest projecte, en el qual participen 27 autors, onze obres i deu espais escènics de Catalunya.

La Fundació SGAE es fa càrrec del 90% de cada entrada i el 10% restant, que equival al dret d’autor, l’aporta l’espectador. Les entrades del Dia del Teatre SGAE s’adquireixen directament a través dels sistemes de venda de cada teatre, ja que cada espai escènic té un sistema de reserva i venda d’entrades propi. Podeu comprovar el llistat d’obres, autors i teatres que formen part d’aquesta iniciativa en aquest enllaç.

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari