La Sala Hiroshima estrena iniciativa per apropar la dansa contemporània a l’espectador

Rubén Garcia

La Sala Hiroshima arrenca aquest any un nou projecte de formació especialment destinat a totes les persones interessades en la dansa contemporània. Es tracta de l’edició zero d’una escola per a l’espectador, un projecte pilot que s’emmarca en el desig de fomentar nous públics per a la dansa.


La proposta s’ha batejat  com Mirar i veure dansa – Breu acadèmia per a l’espectador de dansa contemporània i té com a objetiu familiaritzar el públic amb els conceptes, referents i metodologies de treball amb els que operen els creadors de dansa contemporània.

Per fer-ho, Hiroshima proposa tres sessions de dues hores amb tres convidades professionals del sector, amb perfils tan interessants com diversos, amb les que el director de la sala, Gaston Core, dialogarà distesament sobre diferents aspectes de l’escena de dansa contemporània, amb suport de materials audiovisuals.

Las tres sessions proposades són:

Dimarts 29 de gener
Avantguardes del segle XXI i la dansa contemporània, amb Tanya Beyeler, cofundadora de la reconeguda companyia El Conde de Torrefiel.

Dimarts 5 de febrer
Dramatúrgia i la dansa contemporània, amb Victoria Szpunberg, reconeguda dramaturga i professora de dramatúrgia a l’Institut del Teatre i a l’Escola Superior de Coreografia de Barcelona.

Dimarts 12 de febrer
Significació i escenificació en la dansa contemporània, amb Gabriela Carrizo, cofundadora de la reconeguda companyia Peeping Tom.

Les sessions són gratuites i les inscripcions per a les 40 places previstes s’han esgotat en pocs dies. Hi ha oberta llista d’espera a través del correu hola@hiroshima.cat.

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!