La generació dels trenta, al Gaudí

Mercè Rubià

El Teatre Gaudí aposta per dues històries de joves al voltant de la trentena que lluiten per sobreviure a la precarietat laboral i personal, Sunset Park, i que exposen les seves il·lusions i pors, Tothom diu que està bé.

Ivan Padilla dirigeix Sunset Park, un text de Paul Auster que ens porta a Nova York de la mà d’en Miles Heller, un jove que set anys després de marxar de la ciutat, tornarà a la mateixa casa de fusta on havia viscut i hi trobarà  tres joves que han decidit ocupar-la empesos per la seva situació de precarietat laboral i personal. Auster retrata aquista generació al voltant de la trentena “amb talent i intel·ligència, però pobres i escanyats”.

El text de Dani Amor, Tothom diu que està bé, reflecteix a través d’una comèdia les il·lusions i pors sobre l’amor, l’amistat, el sexe i les diferències sobre la visió de la vida del gènere masculí i femení. Els protagonistes són el Xavi, que decideix anar-se’n a viure amb el Pep i el Lluís a Barcelona, l’Helena i la seva amiga d’infància, la Cristina es troben per celebrar la nit de Cap d’Any. El seu director, Daniel J.Meyer, assegura que “és una obra molt fresca i jove” i explica que, per fer-la, ha pensat molt en la sèrie televisiva Nothing Hill.

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats

Barcelona s’omple de Nadal

Durant catorze dies la Plaça de Catalunya i la Plaça Universitat acolliran el Barcelona Festival de Nadal. Una programació per a tot tipus de públics on les arts escèniques es […]

Recitar Shakespeare cuinant una truita

Oriol Pla és un dels joves talents més cotitzats al nostre país. Quan tot just acaba d’estrenar als cinemes Girasoles silvestres, de Jaime Rosales, i de reposar un altre èxit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!