La Barcelona més cabaretera

Redacció

Humor, música, ball, ironia, clown, picardia, circ… A la cartellera barcelonina també hi ha lloc pel cabaret.

TEATRE_BARCELONA-vagas_y_maleantas-REVISTA_1

VAGAS Y MALEANTAS: LA SOLISTA SOM TOTES!

Quatre coristes del Club Café Maravillas des dels anys 30 als 90 es troben per organitzar el concert que mai van poder celebrar en vida. Teatre i música d’ambient ‘cabaretero’ per reflexionar sobre el paper de les dones en la història del nostre país.

BE GOD IS: PUR DIVERTIMENTO

Oriol Pla, Blai Juanet i Marc Sastre ofereixen un xou amb diferents números on tres personatges muts interactuen en gags i petites històries sempre amb música de fons i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret, on tot s’hi val.

EL DESPLUME: L’AMBIENT CANALLA DELS 70

Un recorregut pel verdader cabaret dels 70, pels seus locals, els seus artistes i el seu ambient canalla, una festa, un tribut i un homenatge a tots aquells que van lluitar per donar-li color a una Barcelona gris i asfixiada.

CABARET CORTÁZAR: LA MÀGIA DE L’AUTOR ARGENTÍ

La sala Almazen s’omple de cronopios, famas i magas en aquest original espectacle on es barreja música i teatre, humor i emoció amb la màgia de l’obra de l’escriptor argentí.

CABARET LECOQ: REVISTA TEATRAL AMB BUFONS I DIMONIS

Bufons, pallassos, titelles, ombres, objectes animats, dimonis… Tota mena de personatges emmascarats, obscens, grotescs es troben en un lloc petit, íntim, sensual, on se’ls permet parlar de les seves bufoneries.

BALNEARI MALDÀ: LA IDENTITAT AMB MOLT D’HUMOR

Els Pirates Teatre, amb un bon grapat de convidats, proposen un espectacle de Cabaret musical, poètic, acrobàtic, polític, humorístic i coreogràfic que cada 3 mesos protagonitzarà un tema que transcendeix l’actualitat.

DIUMENGE TOT S’HO MENJA: CABARET AL RESTAURANT D’ADA PARELLADA

TEATRE_BARCELONA-gastro_rimesDiumenge tot s’ho menja. Cabaret de Paraula i gastronomia és una proposta per als sentits. Un cabaret gastronòmic al Restaurant Semproniana amb la música i la paraula com a protagonistes, creat per l’actriu Lali Feliu. Una proposta on cada gastronomia té la seva textura, el seu aire, la seva temperatura però totes són per degustar amb plaer, quasi per salivar i per anar directes de l’orella al paladar. Cada gastro-rima té el nom d’un plat, i cada plat ens parla de relacions que no lliguen com l’ all i oli, de què passa si et despulles com una ceba, o et deixes amassar mentre fas el pa, o si t’unto tot de xocolata, o quins són els efectes d’un vi quan tot ho fa pansir….

Diumenges 8,15,22,29 de novembre a les 20h. 12€ amb tapa d’Ada parellada i consumició inclosa.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Sant Andreu s’omple de dansa

Sant Andreu s’omple de dansa

Del 21 al 29 d’octubre el SAT! Teatre celebra la 19 edició del Festival Dansat, amb 7 espectacles que inclouen dansa contemporània, dansa teatre, danses urbanes, dansa clàssica i d’arrel. […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!