Tot el que necessites per anar al teatre

Juan Carlos Martel Bayod serà el nou director del Teatre Lliure

18 gener 2019
n

Juan Carlos Martel Bayod ha estat designat pel Patronat del teatre com a nou director del Teatre Lliure.

L’aprovació s’ha fet per majoria absoluta, a proposta de la Junta de Govern, que ha escollit un dels dos candidats seleccionats per la Comissió de valoració, després que aquesta hagi valorat les 11 candidatures que van concórrer al concurs per a la contractació de la direcció del Teatre Lliure.

Segons la Comissió de valoració el projecte presentat per Juan Carlos Martel Bayod ha estat considerat el més complet i adient per a la nova etapa del Teatre Lliure, atès que proposa tot un seguit de mesures d’organització interna i remodelació del funcionament que, en bona part, coincideixen amb el procés de reforma ja iniciat per la Fundació amb la revisió del estatuts i que podran acomodar-se a les propostes del nou director. D’altra banda, i pel que fa al projecte artístic, hi ha una voluntat integradora i d’obertura, i en diverses línies, amb la incorporació de noves generacions de creadors que satisfan les necessitats d’aquesta nova etapa, que s’aniran concretant en els mesos propers en diàleg amb l’equip del Lliure i amb el Patronat i la Junta de Govern.

Però qui és Juan Carlos Martel Bayod?

Juan Carlos Martel (Barcelona, 1976) ha estat ajudant direcció de direcció al costat de noms com Calixto Bieto, Carme Portacelli, Toni Casares o el seu mateix antecessor, Lluís Pasqual. Aquests últims anys a estrenat al Teatre Lliure espectacles com Revolta de bruixes, L’inframón, L’espera i Sis personatges. Un dels seus últims espectacles que hem vist a la cartellera ha estat Una Ilíada, protagonitzada per Eduard Farelo a la Biblioteca de Catalunya. Tot i que els inicis de Martel se situen a l’Obrador de la Sala Beckett, ha treballat dirigint textos d’autors com Marta Buchaca, Falk Richter i Edoardo Erba.

Podeu consultar el perfil professional de Juan Carlos Martel Bayoden aquest enllaç.

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari