‘Joc de trons’ s’estrenarà com a obra de teatre a Nova York, Londres i Austràlia

Redacció

Joc de Trons (Games of Thrones), la popular sèrie de HBO, arribarà al teatre. S’estrenarà al Broadway novaiorquès, al West End de Londres i Austràlia a partir de 2023. L’obra, que estarà ambientada 16 anys del relat que s’explicar a la sèrie, estarà supervisada pel creador del llibre, George R. R. Martin, i promet desvetllar alguns dels misteris que va deixar penjats tant la novel·la com la producció televisiva.

La notícia d’aquest retorn s’anuncia setmanes després que el mateix autor hagi firmat un contracti milionari de cinc per donar continuïtat a l’univers fantàstic d’aquesta saga literària amb preqüeles com House of the Dragon, prevista per estrenar-se l’any 2022.

Què explicarà l’obra?

L’espectacle teatral tindrà lloc durant un moment crucial de la sèrie literària: El Gran Torneig de Harrenhal, esmentat tant a la sèrie com a les novel·les originals, Cançó de gel i foc, un gran event on van assistir personatges tan icònics com Ned Stark, Jaime Lannister, Rhaegar Targarien, Robert Baratheon o Cersei Lannister.

El projecte es troba en un estat preliminar. Es desconeix encara el títol i els actors que cada nit interpretaran el text a l’escenari. De fet, no s’espera més informació fins el 2023, quan s’estreni a Broadway.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!