Ja es poden veure ‘Polònia, el musical’ i ‘L’art de la comèdia’ per Internet

Redacció

TEATRE_BARCELONA-Polonia_el_musical-PORTADA

Si us vau perdre Polònia, el musical al Poliorama o L’art de la comèdia al Teatre Nacional o voleu tornar-lo a veure, ara els podeu veure al TV3 a la Carta. A diferència de La família irreal, aquest cop l’emissió de l’espectacle sí que es pot recuperar a Internet.

Polònia, el musical està escrit per Jordi Galceran, autor d’èxits internacionals com El mètode Grönholm, juntament amb els guionistes Júlia Cot, Jaume Buixó, Pau Escribano i Toni Soler, habituals de l’equip televisiu del Polònia. L’acció de l’obra arrenca amb una cimera convocada pel president Artur Mas (Bruno Oro) en un hotel, per decidir el futur de Catalunya. L’espectacle, esquitxat de versions humorístiques de grans èxits musicals, combinarà la sàtira política del Polònia amb ingredients més teatrals i bodevilescos.

ONLINE AQUÍ

L’art de la comèdia és una obra d’Eduardo De Filippo, al Teatre Nacional dirigida per Lluís Homar, i representa un dels més brillants homenatges que s’han fet mai a l’art del teatre. Alhora, planteja un debat que encara resulta perfectament vigent sobre la funció de les arts escèniques en la nostra societat.

ONLINE AQUÍ

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!