Ivan Massagué i Marta Bayarri protagonitzen ‘Aquella nit’, una comèdia sobre les segones oportunitats

Redacció

A partir del 4 de gener, dos actors i dos músics pujaran a l’escenari per interpretar ‘una obra de teatre amb cançons’ a La VillarroelDavid Selvas dirigeix Aquella nit, de David Greig, un himne a les segones oportunitats, produïda per La Brutal Minoria Absoluta.

David Selvas dirigeix aquesta comèdia romàntica de David Greig. “Una comèdia fresca i gamberra” en paraules de la directora artística de La Villarroel, Tania Brenlle que “recorda a pel·lícules com Cuatro bodas y un funeralTrainspotting i Love Actually, i et fa pensar una mica en la teva pròpia vida”. Tania Brenlle també ha mostrat el seu entusiasme per aquesta nova col·laboració amb La Brutal i Minoria Absoluta, i, en especial, per la tornada de David Selvas aquesta sala, “on no hi ha dirigit res des del 2010, quan va pujar a escena La gavina”.

Ivan Massagué i Marta Bayarri interpretaran a en Bob i l’Helena, dues persones que després de conèixer-se una nit a un bar es trobaran plantejant-se la vida, què volen i què tenen, on han arribat i la possibilitat de canviar-ho tot. Un espectacle ple d’ironia, reflexions vitals i cançons. Marta Bayarri s’ha rendit en elogis cap a l’espectacle, el qual considera “una comèdia humana que t’obre en canal i ho deixa sortir tot”. Ivan Massagué ha volgut remarcar la importància del procés creatiu i les bones sensacions que li ha aportat “han estat dos mesos molt intensos, de molta feina, tenim moltes ganes de començar, Aquella Nit és una obra que et permet jugar moltíssim”.

L’Aurora Bauzà i en Pere Jou (TelemannRec.) són els músics que interpretaran en directe la banda sonora de l’espectacle i acompanyaran els protagonistes en la seva història. Els dos han encarat el projecte amb un gran interès, com ha declarat Aurora Bauzà: “hem allargat tota la música a les escenes que no hi ha cançó, gairebé una banda sonora que acompanya als personatges en tot el viatge, posem la nota i el caràcter que fa més detallista l’obra”. Per la seva part, Pere Jou ha considerat que la peça és gairebé “Tarantiniana, és molt mil·limetrada i fluida a nivell tècnic, de text i d’interpretació”.

Midsummer (Aquella nit)

David Greig és dramaturg i director artístic del Lyceum d’Edimburg des del 2015. Algunes de les seves obres més conegudes són The Events, The Strange Undoing of Prudencia Hart, Dunsinane Europe. El 2008 va presentar Midsummer (Aquella nit), amb cançons originals de Gordon McIntyre. Aquestes obres han estat  representades en molts dels teatres principals de Gran Bretanya i de tot el món. Tal com ha explicat el director del muntatge David SelvasAquella nit és una obra complexa d’explicar, “una partitura desconstruïda i romàntica de dos antiherois, fa trencaments constants en la dramatúrgia”. El director també ha volgut recordar que segons Greig, les tres setmanes d’assaig van ser les millors de la seva vida.

Aquella nit (una obra de teatre amb cançons), una producció de La Brutal i Minoria Absoluta, inicia funcions el 4 de gener a La Villarroel i es podrà veure fins el 16 de febrer.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!