NOU FESTIVAL

Insomnia, el festival que aposta per les joves companyies

De febrer a l'abril el festival Insomnia aposta per posar en valor el treball de joves companyies

Redacció

Insomnia és un festival impulsat pel Grup Balañá que té per objectiu apostar per les joves companyies del panorama teatral i posar en valor les noves produccions. El Teatre Borràs serà l’espai que alberga les 6 propostes seleccionades que, posteriorment, el públic votarà per triar-ne una que farà temporada al mateix teatre durant la temporada 23-24.

Què veuràs a Insomnia?

La primera companyia que ha participat ha estat Fac-òF, que ha inaugurat el festival,
amb Amor3 Shakespeare al cap, un reflexió sobre l’amor, les relacions de parella, la parella o l’autoestima.

El 20 de febrer, la companyia Fresquita Montes hi representarà Tanzania, una
tragicomèdia escrita per Ana Bofill que parla sobretot allò que volem fer i de les traves que la nostra consciència ens posa.

El dilluns següent, el dia 27, arribarà la companyia Puro Trámite amb ¡Agárrate!, un cabaret multidisciplinar feminista escrit i dirigit per Roberto G. Alonso que qüestiona temes socials com el masclisme i l’heteropatriarcat.

El dia 6 de març serà el torn de La Bella Otero, amb Emma Arquillué i Pablo Macho Otero, amb Loco amoris que reflexiona sobre diferents maneres d’entendre l’amor.

El dilluns 13 la companyia Fuse by Messcellany presentarà Pálpitos, un espectacle de dansa i multimèdia que gira al voltant del concepte de la capacitat cognitiva i intuïció femenines, la seva acceptació social i com treballar aquesta sensibilitat per integrar-la com una part més del propi ésser.

La Simforosa presentarà el dia 20 He llegit i accepto les condicions d’ús, una creació col·lectiva amb direcció d’Israel Solà (La Calòrica), és una oda sobre la banalitat de la nostra societat.

Insomnia acabarà el 3 d’abril amb Lilith (El incendio del Paraíso) d’Ana Sanahuja i
Clara Garcés, una reflexió sobre el pes cultural i el relat religiós que va educar a les dones que vàrem deixar de ser nenes durant els anys 90.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!