Guanyadors Nadie Sabe Nada

Comunicació

guanadors-nadie-sabe-nada

Ja tenim els noms dels afortunats que veuràn als mestres Juan Luis Cano i Guillermo Fesser, el duet còmic Gomaespuma. Lluny dels micros radiofònics, pugen a l’escenari del Teatre Barts per fer-nos gaudir amb el format de Nadie Sabe Nada que varen crear en Berto Romero i l’Andreu Buenafuente la passada temporada. Un innovador espectacle d’improvisació, diferent cada dia, amb la producció de Casa Terrat.

El sorteig, 2 entrades dobles

Tots els registrats abans de dimarts 2 de juliol de 2013 al Club TB de www.teatrebarcelona.com han entrat al sorteig de 2 entrades dobles per a l’espectacle “Nadie Sabe Nada” de Gomaespuma. Aquest sorteig s’ha realitzat a través de la generació d’una llista aleatòria a la plataforma Random.Org, amb el nom de tots els registrats fins al dia 01/07/2013.

Els guanyadors són:

widget_facebook_tb_gomaespuma-07

  1. AURORA LORENTE
  2. JOAN ROQUET

Moltes felicitats! Esperem la vostra opinió per compartir-la amb els altres usuaris de Teatre Barcelona.

Si no heu resultat afortunats, no us preocupeu. Els usuaris de Teatre Barcelona gaudiu de concursos, promocions i avantatges constants. Si encara no us heu registrat, podeu fer-ho aquí. A tots els altres… Us avançem que el proper concurs arribarà d’aquí molt poc!

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!