"Germans de Sang" prorroga fins al 30 de març

Comunicació

El Teatre del Raval continuarà amb les funcions del musical GERMANS DE SANG, de Willy Russell fins al 30 de març. L’èxit de l’espectacle des del dia de la seva estrena, el passat 13 de gener, avalen la nova posada en escena de Ricard Reguant.

CANVIS AL REPARTIMENT DE GERMANS DE SANG

Després de l’estrena amb Roger Pera i Sergi Zamora, agafen ara el seu relleu com a bessons: Benjamí Conesa, en el paper de Mickey i Òscar Jarque en el paper del seu germà Edward, sempre acompanyats de Virgínia Martínez en el paper de Sra. Johnstone. També és novetat Albert Estengre en el paper de Narrador, que substitueix a Xavier Ribera-Vall, que al igual que Sergi Zamora deixen la producció per compromisos laborals adquirits prèviament a la prórroga del musical. Completen el repartiment Eduard Doncos, Lucía Torres, Isa Mateu, Ariadna Suñé, Irene Gil i Dani Claramunt, incorporat per a interpretar el paper de Sr.Lyons, inicialment representat per Benjamí Conesa. La direcció musical és de Dani Campos.


Entra a la fitxa de l’espectacle i consulta les recomanacions, tota la informació i compra les teves entrades:

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!