La Fundació SGAE i ADETCA impulsen el Dia de l’Autor

Rubén Garcia

 

La Fundació SGAE a Catalunya, amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), posen en marxa la 4a edició del Dia de l’Autor per impulsar el consum del teatre d’autors d’aquí.

L’edició d’aquest any tindrà lloc del 15 al 25 de març i s’emmarcarà dins dels actes de celebració del Dia Mundial del Teatre del 27 de març. Els objectius de la jornada seran: impulsar el consum del teatre d’autors d’aquí, assegurar la presència de les seves obres a la cartellera, contribuir a la seva difusió i facilitar l’accés del públic, informar i sensibilitzar a l’espectador sobre el dret d’autor i col·laborar amb els empresaris de les arts escèniques.

La campanya, en la qual hi participaran 10 espais escènics, es donarà a conèixer en roda de premsa el dia 1 de març, el mateix dia que s’iniciarà la venda d’entrades. Els impulsors, juntament amb els teatres, han fixat el preu mitjà de cost per entrada en 15€, d’aquests la Fundació SGAE es farà càrrec del 90% de cada entrada i el 10% restant (que equival al dret d’autor) l’aportarà el públic.

Les entrades del Dia de l’Autor SGAE es podran comprar a partir del dia 1 de març a les 15h a través dels diferents sistemes de venda de cada teatre.

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats

Barcelona s’omple de Nadal

Durant catorze dies la Plaça de Catalunya i la Plaça Universitat acolliran el Barcelona Festival de Nadal. Una programació per a tot tipus de públics on les arts escèniques es […]

Recitar Shakespeare cuinant una truita

Oriol Pla és un dels joves talents més cotitzats al nostre país. Quan tot just acaba d’estrenar als cinemes Girasoles silvestres, de Jaime Rosales, i de reposar un altre èxit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!