Fira Tàrrega 2023 recupera els espectacles de gran format

La fira d'espectacles de carrer més important del sud d'Europa se celebra a la capital de l'Urgell del 7 al 10 de setembre

Rubén Garcia Espelta

Fira Tàrrega torna aquest 2023 amb nova programació formada per 46 propostes que es deixaran veure entre el 7 i el 10 de setembre a la capital de l’Urgell.

“Serà una Fira per a tot tipus de públic: professionals, no professionals, famílies i solters”, explica Anna Giribet, la directora artístic de Fira Tàrrega que aquest any compleix cinc anys en el càrrec. Entre les grans novetats de l’edició destaca l’aposta de nou pels espectacles de gran format amb dues propostes: Sonoma de la prestigiosa companyia de dansa La Veronal, que farà dues funcions gratuïtes a la plaça Major de la ciutat; o la proposta conjunta que faran la creadora Alba G Corral i l’Orquestra Julià Carbonell, Les nostres terres com planetes dansant, un concert amb projeccions a la façana de l’església de la ciutat.

‘Sonoma’ de La Veronal

Hi haurà 23 companyies catalanes, 10 espanyoles i 12 internacionals, provinents de Canadà, França, Itàlia, Portugal, Lituània, Dinamarca, el Regne Unit, Bèlgica o la República Txeca, com els Kaleider que presentaran Fish Mobile, un mòbil de 50 metres d’alçada, o L’homme Debout amb Mo et le ruban rouge, un espectacles protagonitzat per una marioneta gegant.

Fira Tàrrega 2023 una programació que combina les propostes de carrer amb altres disciplines com teatre, la dansa, el circ, les instal·lacions o la música. S’hi podran veure creacions de companyies com Zum-Zum Teatre, Roberto G.Alonso i Josep Maria Miró, Farrés Brothers, Joan Català, Maria Palma, Guillem Albà, Joan Font de Comediants, la Companyia de circ Eia o Quim Girón, entre altres.

Més informació, imatges i entrades a firatarrega.cat

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Arxivat a
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!