Festuc Teatre explora el vincle entre avis i néts a ‘Adéu Peter Pan’

Redacció

Del dissabte 1 de desembre al diumenge 15 de desembre la companyia Festuc Teatre representa al SAT! Adéu Peter Pan, una versió del clàssic conte de James Matthew Barrie que ens parla del vincle entre els infants i els seus avis i de com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle de teatre i titelles sensible i divertit, amb una espectacular posada en escena.

Festuc Teatre és una companyia de teatre i titelles lleidatana creada el 2003 per Íngrid Teixidó i Pere Pàmpols. Els contes i el text són la base dels seus espectacles que expliquen a través dels titelles. En els darrers anys la línia de la companyia ha estat posar en escena contes clàssics als quals donen la volta per explicar altres realitats. Per exemple, a La mongetera màgica ens parlava dels desnonaments.

En aquest cas, l’espectacle ens parla de la Maria, una nena amb molta imaginació a la qual li encanten els contes, les històries i les aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a Peter Pan. Una nit, els nens perduts s’enduran a la Maria cap al país de Ja mai més… Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure James Matthew Barrie passaran a formar part de la seva realitat.

Adéu Peter Pan es podrà veure del dissabte 1 al diumenge 15 de desembre al SAT! Sant Andreu Teatre.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!