Festival Micròmetre, molt més gran del que sembla

Redacció TeatreBarcelona

Els dies 6, 7 i 8 de setembre es celebrarà la tercera edició del Festival Micròmetre a la masia de Can Ratés, a la localitat de Santa Susanna. 

La fòrmula d’aquest festival consisteix en oferir, per una banda, microespectacles d’entre 15 i 30 minuts
aproximadament, en espais petits i no convencionals; i de l’altra, promoure la presència d’espectacles de petit format, però de durada convencional que sovint no es poden veure fora de Barcelona.

Aposten per una programació variada, on hi tindrà presència la comèdia, el circ, els musicals, el cabaret i la performance.

Alguns dels artistes que formaran part del cartell d’enguany són: Mariona Castillo, Joan Vázquez, Teatre al detall, Circ Pistolet, Aina de Cos, Jaume Casals, Joan Olivé, Gemma Iglesias, Judit Saula, Claret Papiol, Martin Cattani, Monica Macfer, entre molts altres.

El Festival Micròmetre neix l’any 2017 amb la voluntat de convertir-se en un festival de teatre de curta durada i de petit format de referència al Maresme i amb la voluntat de fer visibles espectacles de qualitat de tot tipus fora de l’àmbit de Barcelona.

El Festival té lloc a la masia de Can Ratés, un espai únic i incomparable del segle XVII, on va nèixer el 2003 el desaparegut Festival Shakespeare de Santa Susanna; i on actualment s’hi realitzen diversos actes culturals, com la Fira Màgica, i exposicions pictòriques.

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!