Ja podeu trobar la revista TB del Festival Grec a la Laie, Vilaweb i La Virreina

Redacció

Teatre Barcelona hem publicat, per primer cop, una revista en paper de 60 pàgines a tot color amb reportatges, entrevistes i tota la programació d’arts escèniques del Festival Grec. La podeu recollir, de forma gratuïta, a la llibreria a la llibreria Laie (Pau Clarís, 85), el Palau de la Virreina (La Rambla, 99) o Vilaweb (Ferlandina, 43). Els usuaris de Teatre Barcelona també podeu descarregar-vos la versió digital en aquest enllaç.

Revista especial Grec
Descarrega-la ara
Comparteix-la!
Enllaç copiat!

La publicació, que ha comptat amb la participació de diversos col·laboradors, inclou també diversos itineraris elaborats pels crítics del portal Recomana.cat, a més d’articles i la resta de programació teatral de la ciutat. Hem volgut, així, fer una panoràmica del ventall de possibilitats que ofereix Barcelona el mes de juliol, però posant la lupa en espectacles de diferents disciplines i gèneres, arriscats, innovadors, amb un gran desplegament escènic o de temàtica de gran actualitat. Estem convençuts que el Festival Grec, i altres propostes estiuenques com el Festival Variety o el Festival Bàrcino, són grans oportunitats per trencar la rutina i deixar-nos seduir per noves propostes.

* FE D’ERRADES: A l’article del Festival Barcino de l’Almeria Teatre hi ha un error en alguns espectacles de la seva programació. Podeu trobar els espectacles del Festival AQUÍ.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
10 èxits teatrals que tornen aquest 2024!

10 èxits teatrals que tornen aquest 2024!

El nou any teatral començarà amb gran estrenes, però també hi haurà lloc per recuperar èxits que ja han passat per la cartellera que brindaran noves oportunitats als espectadores i […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!