‘Escape Room’ de Joel Joan i Hèctor Claramunt fa el salt a la gran pantalla

Redacció

Escape Room: La Pel·lícula arribarà als cinemes de tot Catalunya el proper 11 de març. Després de quatre temporades d’èxit al teatre, amb més de 200.000 espectadors, la comèdia escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt salta ara a la gran pantalla. El film està protagonitzat per Joel JoanPaula VivesIvan Massagué Mònica Pérez.

El llargmetratge, debut en la direcció cinematogràfica d’Hèctor Claramunt, es fidel a la història que ha triomfat als teatres: una comèdia esbojarrada amb aires de thriller que situa els quatre protagonistes dins un escape room. Les dues parelles hauran de posar a prova la seva amistat i intentar sortir-ne superant proves tan enginyoses i divertides com perilloses. Una peça que reflexiona sobre com actuem els éssers humans davant de situacions límit, el joc de confiança en els rols de parella i l’equilibri entre la veritat i la mentida.


Es tracta d’una producció d’Arriska FilmsFocus Audiovisual i Nakatomi Films. Compta amb la participació de Televisió de Catalunya i el suport de l’ICEC. El film serà distribuït a sales de cinema per Filmax.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!