‘Escape Room’ de Joel Joan i Hèctor Claramunt fa el salt a la gran pantalla

Redacció

Escape Room: La Pel·lícula arribarà als cinemes de tot Catalunya el proper 11 de març. Després de quatre temporades d’èxit al teatre, amb més de 200.000 espectadors, la comèdia escrita per Joel Joan i Hèctor Claramunt salta ara a la gran pantalla. El film està protagonitzat per Joel JoanPaula VivesIvan Massagué Mònica Pérez.

El llargmetratge, debut en la direcció cinematogràfica d’Hèctor Claramunt, es fidel a la història que ha triomfat als teatres: una comèdia esbojarrada amb aires de thriller que situa els quatre protagonistes dins un escape room. Les dues parelles hauran de posar a prova la seva amistat i intentar sortir-ne superant proves tan enginyoses i divertides com perilloses. Una peça que reflexiona sobre com actuem els éssers humans davant de situacions límit, el joc de confiança en els rols de parella i l’equilibri entre la veritat i la mentida.


Es tracta d’una producció d’Arriska FilmsFocus Audiovisual i Nakatomi Films. Compta amb la participació de Televisió de Catalunya i el suport de l’ICEC. El film serà distribuït a sales de cinema per Filmax.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!