Viu el Teatre convida als nens per celebrar el Dia Mundial del Teatre per a Infants

Comunicació

Viu el Teatre vol celebrar amb els espectadors el proper dijous 20 de març el Dia Mundial del Teatre per a infants! Per aquest motiu tots els nens i nenes tindran entrada gratuïta a les obres del proper cap de setmana de la programació familiar Viu el Teatre: El Petit Elefant el dissabte 22 de març al CCCB Teatre  i pel Planeta Tumàcat el diumenge 23 de març al Teatre Poliorama.

image001

El proper dia 27 de març es celebra el dia Mundial del Teatre, però el dia 20, hi ha una data molt més assenyalada: el 20 de març és el Dia Mundial del Teatre per a infants i joves. Des de l’Associació de Teatre per la Infància i la Joventut (www.assitej.net) volen promoure aquest dia tan especial amb el lema; “vine amb un infant al teatre” i des de Viu el Teatre ho posem ben fàcil.

Tots els nens i nenes que vinguin a veure el Petit Elefant del Centre de Titelles de Lleida el dia 22 de març a les 17.30 h al CCCB Teatre o el Planeta Tumàcat de Més Tumàcat el dia 23 de març a les 12.30 h al Teatre Poliorama, tindran l’entrada gratuïta. Això sí, cal trucar prèviament al 93.432.43.62 o enviar correu a info@viuelteatre.com  i fer la reserva.

*Promoció vàlida fins dissabte 22 de març a les 14.00h. Només es podrà aconseguir entrada gratuïta amb reserva prèvia. Les entrades dels acompanyants adults tenen un cost de 12 €.

Més informació a www.viuelteatre.com

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!