Humor golfo al Raval

Mercè Rubià

Els espectacles Detectives Martínez, 3,2,1 Impro! i Soltero a los 30 faran sessió golfa al Teatre del Raval els divendres, dissabtes i diumenges de febrer i març.

detectives martinez

PER ALS FANS DEL CINE, DIVENDRES

1, 2, 3 Impro! és un espectacle on el públic es converteix en guionista de la seva mini-pel•lícula. Durant 75 minuts poden proposar el que volen veure i els actors ho interpreten, sempre en un homenatge al món del cinema.

DISSABTE, COMÈDIA MUSICAL DETECTIVESCA

Hi ha un assassí ‘suelto’, la por es pot palpar als carrers i els Detectius Martínez no descansaran fins a resoldre el cas. El duet musicòmic Los Martínez dóna vida a dos detectius dels anys cinquanta, amb la seva peculiar barreja d’humor, musical, thriller… i més humor! Si en voleu saber més, llegiu l’entrevista que els vam fer.

DIUMENGE, PER A SOLTERS AMB GANES DE RIURE

Quedar solter als 30 és el pitjor que podria passar-te… O el millor. Andreu Casanova està convençut que els 30 són els nous 20 i ha decidit viure a la babalà en tots els camps. Des d’anar al Decathlon i arrambar amb tot creient-se que té 12 anys o tornant a descobrir el sexe d’una manera més liberal i excitant.

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!