Els espectacles concert que no et pots perdre

Yolanda Toledano

A Teatre Barcelona ens agrada que aneu al teatre, i del 30 de gener al 9 de febrer celebrem la Setmana dels Musicals per explicar-vos quins espectacles podeu veure a la cartellera de la ciutat on la música hi sigui present.

A continuació us proposem espectacles concert on la música és protagonista.

RECORDS A BROADWAY

Les melodies que han marcat la història del vell i del nou Broadway pugen a l’escenari en un musical de petit format per homenatjar i reivindicar el teatre musical, un autèntic tresor cultural dels nostres temps.

A l’Almeria Teatre podreu trobar aquesta íntima proposta, on quatre actors interpreten i ballen més de 30 temes que repassen les diferents etapes de Broadway. Des del seu naixement, passant per la seva època daurada, fins a l’actualitat.

#CicleMondayMonday 2020

Els concerts #MondayMonday  neixen el 2016 amb la voluntat de “segrestar” cantants de les escenografies dels musicals i apropar-los al públic.

Escenari i platea esdevenen un únic espai per oferir-nos moments íntims, riures conjunts i grans dosis de complicitat.

Aquesta temporada 2019/2020 podreu veure els següents concerts:

Mercè Martínez: CANTAR AL DESAMOR

Mercè Martínez acompanyada al piano per Andreu Gallén presenta un concert desacomplexat per parlar d’un tema universal com és el desamor, però amb sentit del humor, ja que com diu ella mateixa ‘…El desamor és l’espai per recuperar l’amor propi, però també el lloc per fer autocrítica i riure’s d’un mateix.’

BROADWAY BABIES

Broadway és també el protagonista del concert d’Anna Lagares i Clara Solé, on interpreten cançons per a dones del teatre musical. Hi trobarem des de “Chicago” a “Waitress” passant per “Hello Dolly” o “West Side Story”.

Albert Mora: LES MEVES CANÇONS NO SÓN MEVES

Albert Mora (Els Jocs Florals de Canprosa, Scaramouche, Ruddigore) ens ofereix un concert íntim i poètic:

Les meves cançons no són meves perquè voldria que fossin com aquestes cançons senzilles i anònimes, que passen de boca a orella, de l’orella al cor, de mare a filla; una d’aquestes cançons sempre a punt d’oblidar-se, sempre a punt de rebrotar, amb arrels que s’enfonsen en el misteri del temps i llavors que floten en l’aire carregat de promeses. Albert Mora

CONCOURS EUROPÉEN DE LA CHANSON PHILOSOPHIQUE

Arriba al Teatre Lliure aquesta original proposta, on dos presentadors, Massimo Furlan i Sílvia Abril, condueixen aquesta particular gala d’Eurovisió: partint del pensament com a eix de creació, presenten onze cançons escrites per filòsofs actuals.

La companyia suïssa Numero23Prod., de caràcter multidisciplinari i el Théâtre Vidy-Lausanne porten a escena aquest acte teatral rebel que contraresta amb humor el menyspreu dels discursos populistes i la desaparició de la reflexió de l’esfera pública en favor de l’entreteniment.

CONCERTS TRIBUT A LA SALA BARTS

En les nostres propostes no podien faltar els concerts-tribut als grans artistes del rock i del pop.
La SALA BARTS és un dels millors escenaris de Barcelona per disfrutar d’aquests espectacles:

 

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!