Els descomptes de Grup Focus

Comunicació

els-descomptes-focus

El Grup Focus celebra el Dia Internacional de la Infància amb descomptes als seus muntatges familiars. Aprofita’ls!

Grup Focus és la principal productora teatral espanyola i gestiona els teatres Condal, Goya-Codorniú, La Villarroel i Romea. Aquesta setmana t’ofereix diferents ofertes per a que vagis a gaudir fantàstiques experiències teatrals en familia:

SPLENDA, del Mag Lari

0016_bloc_02

· 30% de descompte per SPLENDA per a les funcions del 22 al 25 de novembre

L’il·lusionista amb més presència i projecció del nostre país, el Mag Lari, estrena i dirigeix –conjuntament amb Àngel Llàcer– la superproducció de màgia amb més envergadura que s’hagi fet mai al nostre país, comparable només amb els que munten grans noms internacionals com David Copperfield o Criss Angel. Splenda, el nom del muntatge, s’inspira en l’imaginari de Michael Jackson, en la seva música, en el vestuari i en les espectaculars coreografies del genial artista.

GERÓNIMO STILTON & FANTÀSTICS

0016_bloc_01

 

· 30% de descompte per GERONIMO STILTON & FANTÀSTICS per a les funcions del 21 al 23 de desembre

Geronimo Stilton és el director de L’eco del rosegador, el diari més famós de Ratalona, la capital de l’illa dels ratolins. Gràcies a ell, viatjarem a un món on els somnis, la màgia i la imaginació són el fil conductor d’una història fascinant, que ens permetrà conèixer la força de la companyia, aprendre l’alfabet fantàstic, descobrir la regla d’or de les Fades, volar damunt del llom de Draghan (el drac daurat de l’arc de Sant Martí), patir les males intencions de la bruixa Stria, suportar la pudor que fan els Trols i descobrir quines són les autèntiques intencions de Brases III, etc, etc, etc… I, tot això, i més, i més, i més, per salvar la Flordiana, la reina de les fades. Una porta al món de la fantasia, sense límits d’edat per creuar-la. La clau per fer-ho s’amaga dins la vostra imaginació.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats

Temporada Alta encén la tardor teatral

El festival Temporada Alta marca l’inici de la temporada teatral del país amb una programació extensa que inclou un centenar d’espectacles. Aquesta serà la 32a edició i es durà a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!