Actors i directors critiquen el trencament del confinament per anar als mítings

Redacció

L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) ha fet public un comunicat on lamenten que el Govern permeti trencar el confinament municipal per assistir a un míting, quan no ho permet per a acudir a una activitat cultural.

Si es pot trencar el confinament per anar a un míting polític, perquè cal garantir el dret a la participació política, s’hauria de poder fer el mateix per anar a teatre i garantir el dret a la cultura, que és un bé essencial“, expliquen al document l’AADPC i exigeixen “als grups polítics la mateixa responsabilitat que ha demostrat el sector de les arts escèniques amb les restriccions de mobilitat“.

S’ha demanat a el sector cultural que es reinventi per superar la crisi del covid. Demanem als grups polítics que també ho facin per fer els seus mítings de campanya” per a les eleccions catalanes previstes per al 14 de febrer.

Els actors i directors de Catalunya han fet aquestes consideracions després que la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, hagi assegurat aquest dimarts que durant la campanya de les eleccions catalanes estarà permès trencar el confinament municipal per a poder assistir a un míting polític.

Llegeix el fil de twitter complet aquí:

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!