Actors i directors critiquen el trencament del confinament per anar als mítings

Redacció

L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) ha fet public un comunicat on lamenten que el Govern permeti trencar el confinament municipal per assistir a un míting, quan no ho permet per a acudir a una activitat cultural.

Si es pot trencar el confinament per anar a un míting polític, perquè cal garantir el dret a la participació política, s’hauria de poder fer el mateix per anar a teatre i garantir el dret a la cultura, que és un bé essencial“, expliquen al document l’AADPC i exigeixen “als grups polítics la mateixa responsabilitat que ha demostrat el sector de les arts escèniques amb les restriccions de mobilitat“.

S’ha demanat a el sector cultural que es reinventi per superar la crisi del covid. Demanem als grups polítics que també ho facin per fer els seus mítings de campanya” per a les eleccions catalanes previstes per al 14 de febrer.

Els actors i directors de Catalunya han fet aquestes consideracions després que la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, hagi assegurat aquest dimarts que durant la campanya de les eleccions catalanes estarà permès trencar el confinament municipal per a poder assistir a un míting polític.

Llegeix el fil de twitter complet aquí:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!