Els 10 imprescindibles del Trapezi

Redacció TeatreBarcelona

Del 10 al 13 de maig es celebrarà a la ciutat de Reus el Trapezi, Fira del Circ de Catalunya, que enguany arriba a la seva 22a edició. Un total de 32 companyies d’àmbit català, estatal i internacional omplirant de circ les places i equipaments de la capital del Baix Camp.

Com triar el millor del Trapezi d’enguany? Aquí us oferim una selecció de les propostes més interessants que podràs veure en els propers dies a Reus.

Cia soon – Gregaris

La única producció del Festival Trapezi d’aquest 2018. Bàscula, perxa xinesa i acrobàcia en un espectacle de 45 minuts per a tots els públics. Circ i humor per a parlar dels conflictes i equilibris en les relacions d’amistat.

David Dimitri – L’home cirque

Es tracta d’un dels grans espectacles internacionals de la Fira. Un espectacular solo, on un únic home intentarà demostrar el més atrevit de tots les actuacions de circ. Acrobàcia, musica, dansa i molt d’humor seran els elements que acompanyaran el virtuosisme d’aquest gran artista.

Mumusic Circus – Flow Papagayo

Després de la seva aclamada estrena a la Mostra d’Igualda, el darrer espectacle de la companyia de Sant Celoni arriba al Trapezi. Tres caràcters sensibles i caòtics peregrinen circularment per una pista de circ eterna i universal. El seu objectiu serà convèncer a l’altre d’allò que ni ell mateix sap.

Compagnie M.P.T.A (Les mains, les pieds et la tête aussi) – Santa Madera

Dansa entre tres cossos: el de Juan Ignacio Tula, el de Stefan Kinsman i el de la roda Cyr. Un espectacle que parteix del ‘Palo Santo’, com a element sagrat per espantar mal esperits i celebrar els llaços fraternals en les tradicions de la gent nativa de Sud Amèrica.

Los Barlou – Set up

Dani Cercos “Patillas”, Jordi Juanet “Boni”, Minervino Montell “Miner” són els tres personatges maldestres que no aconesgueixen engegar l’espectacle degut a  gran nombre d’entrebans i imprevistos. Malabars, màgia, monocicles i equilibris mesclat amb grans dosis d’humor que divertiran a grans i a petits.

D’Irque & Fien – Sol Bémol 

Dos persones es busquen l’una i l’altra, amb l’esperança de fer música harmoniosament. Equilibris,acrobàcies, malabars i música en directe, que recreen un món fantàstic on l’espectador podrà recuperar la seva mirada d’infant, amb la que tot era possible.

Brunette Bros – The Greatest and 2nd smallest circus in the world 

La fermesa danesa i el temperament del sud s’uneixen per a experimentar amb Brunette Bros un llenguatge escènic particular, basat en un potent univers musical i un teatre de titelles molt personal. Espectacle ambulant que ens convida a conèixer, amb molt d’humor, el 2on circ més petit del món.

Amer i Àfrica – Envà 

Nova oportunitat per veure l’espectacle format per 250 kg de palla. Els dos artistes de circ utilitzaran aquest element per realitzar amb els seus espectaculars equilibris una peça sobre les parets mentals (envans) que ens separen del perill emocional que significa estar a prop d’una altra persona.

Compagnie HMG – 3D 

Espectacle de circ creat per a espais a l’aire lliure, en un intent de demostrar l’ús exhaustiu d’un objecte. Música concreta, circ coreogràfic i teatre sense paraules en una proposta molt contemporània on no hi faltarà l’humor i la interacció amb el públic.

El Cabaret

I per les nits del Festival, un combinat de diferents espectacles formaran El Cabaret. Enguany es comptarà amb les actuacion de: Julia Farrero, Lorenzo Mastropietro, Avital&Jochen, Leti y Fer, Joel Martí & Pablo Molina, Rhum & Cia, Amer i Àfrica i Chaperton.

 

 

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!