El Versus i el Gaudí obren portes a “petites joies” de Madrid i Burgos

Redacció

Tres peces arribades de Madrid i Burgos aterren al Versus Teatre i el Teatre Gaudí a finals de setembre i principis d’octubre: La noche justo antes de los bosques, Los atroces i Cualquiera que nos viera.

TEATRE_BARCELONA-La_Noche_justo_antes_de_los_bosques-REVISTA_1

Ever Blanchet, director del Teatre Gaudí Barcelona i el Versus Teatre, continua apostant per descobrir petites joies arribades de fora de Catalunya. Després de l’èxit de Mi relación con la comida, d’Angelica Liddell, ara és el torn de La noche justo antes de los bosques, de Bernard-Marie Koltès, Los atroces, de Vanessa Martínez i Cualquiera que nos viera, de Zanguango Teatro.

La noche justo antes de los bosques arriba a Barcelona després de representar-se durant tres mesos de temporada al Teatre La Puerta Estrecha de Madrid i passar pel Festival RITU de Liège (Bèlgica) i el FRINGE d’Edimburg 2015. Escrit per Bernard-Marie Koltès, és un text poètic i que trasllada l’espectador a un univers personal, una quotidianitat alienada, prostituïda. Koltès presenta a un individu -un estranger que pot ser tots els individus- que deté persones en un carrer fosc en què tot sembla confondre’s.

Los atroces, per la seva part, és una història de fantasmes, la història d’una família al llarg del segle XX. És un viatge a la recerca dels errors d’aquesta família. L’espectacle està inspirat en la saga grega dels Àtrides a la qual pertanyen Agamèmnon, Electra o Orestes, i neix en el si de la companyia Teatrodefondo, que porta 13 anys de carrera. A Cualquiera que nos viera, en canvi, s’hi troba l’humor absurd característic de Zanguango Teatro. Una companyia que manté el seu compromís amb el teatre contemporani, navegant entre les aigües de la comèdia i la tragèdia, en el camí de trobar noves formes d’expressió i comunicació amb el públic.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!