El Teatre Tantarantana estrena ‘Mordisquito’, un conte de Nadal ambientat en un karaoke

Redacció

El Teatre Tantarantana estrena Mordisquito (Tangos per a tres veus i un fantasma). La sala ha presentat l’espectacle a una roda de premsa que ha comptat amb la presència del director de la sala Ferran Murillo, el director de l’espectacle Marc Vilavella, l’autor de l’obra David Bo, les intèrprets i cantants Xuel Díaz, Laura Yvars, Úrsula Garrido i Rubén Yuste i l’escenògraf Jordi Bulbena.

Segons han explicat, la proposta és un conte de Nadal ambientat en un karaoke, una comèdia irònica amb actuacions musicals en directe  i amb quatre personatges profundament humans que ens porta al debat de fons sobre la funció de l’art. Per ells, l’obra és també l’excusa per redescobrir la figura d’Enrique Santos Discépolo (1901-1951), creador del tango més intel·lectual i compromès, que serveix per establir un pont entre la societat argentina de la primera meitat del segle XX i la convulsa societat europea actual.

Segons la pròpia companyia: “es tracta del primer musical de tangos que tenim notícia que s’hagi fet a casa nostra. Aquesta és la nostra aportació al gènere, i estem encantats perquè el tango és realment molt escènic. El tango està present com a cançó però també fem una petita “picada d’ull” al tango com a dansa, ja que el ball és l’origen del tango. I no només ens fixem en com sona, sinó també en què diu: els espectadors descobriran que les lletres de tango són filigranes de composició i en el cas de Discépolo, de protesta”.

L’espectacle s’estrena el 19 de desembre i estarà en cartell fins el 12 de gener a la sala Baixos 22 del Teatre Tantarantana.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!