El teatre es torna boig gràcies als Pallapupas

Comunicació

Pel dia internacional del teatre, l’ONG Pallapupas organitza la gala solidària UNA NIT DE BOJOS.

El proper 27 de març, coincidint amb el Dia Internacional del Teatre, i per destacar la funció social d’aquesta disciplina, l’ ONG Pallapupas presenta la gala solidària Una Nit de Bojos, al Teatre Principal de Barcelona a les 21:00h. L’esdeveniment comptarà, entre d’altres, amb l’actuació de la comèdia musical “Lo tuyo y lo mío“, l’actor i músic Xavier Mestres i la col·laboració especial del musical “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”.

TEATRE_BARCELONA_Pallapupas_Nit_De_Bojos

Pallapupas és una associació, de caràcter assistencial i sense ànim de lucre, formada per actors i actrius professionals. Té com a objectiu millorar l’estat físic i emocional d’infants i gent gran ingressats als hospitals, així com el de persones amb malalties mentals (ingressades i no ingressades), a través del teatre i l’humor. Les seves intervencions artístiques es desenvolupen mitjançant dos programes: Pallassos d’Hospital i Teatre Social. Actualment es beneficien de la seva tasca més de 35.000 persones. La recaptació de la gala es destinarà a dur el Programa de teatre social de Pallapupas a l’Hospital de dia de la Unitat de psiquiatria infanto-juvenil d’un Hospital de Barcelona.

Seran al capdavant d’Una Nit de Bojos l’actriu Agnès Busquets i el presentador Roger de Gràcia, i comptarà amb les actuacions de Reugenio, les enginyoses improvisacions de Planeta Impro i l’humor en moviment de Xevi Xavi Xou. També hi participaran l’actor Jordi Rios, i la dansa també tindrà el seu espai de la mà de la Companyia Mar Gómez. A més, els grups de teatre de Pallapupas BROTS i AMMAME actuaran conjuntament per demostrar com el teatre esdevé una gran eina social.

Què faries si algú et tirés crispetes en una sala de cine?

Per demostrar la fina línia que separa el seny de la bogeria i convidar la societat catalana a assistir a la gala, Pallapupas ha iniciat una campanya online a través d’un seguit de vídeos, que va començar amb la gravació en format càmera oculta d’una divertida explosió de crispetes en una sala de cine, i ha seguit amb accions d’street marketing com una guerra de coixins a Rambla de Catalunya o una conga al passadís del metro de Diagonal. El resultat es pot veure a la llista de Youtube del canal de Pallapupas.

Les entrades per gaudir d’ Una Nit de Bojos es venen de manera anticipada a www.unanitdebojos.org i també el mateix dia a l’entrada del teatre. Descomptes per al col·lectiu d’artistes.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!