El talent emergent a l’Eòlia I+D

Comunicació

La poesia d’Edgar Lee Masters torna a estar viva gràcies a les noves generacions d’actors. Et recomanem Spoon River!

SPOON RIVER és una selecció de poemes de l'”Antologia de Spoon River d’Edgar Lee Masters”, fins al moment, l’únic llibre de poesia que ha aconseguit la categoria de Best Seller als EE.UU. És la crònica poetitzada d’un poble imaginari escrita als nínxols del seu cementeri. Els morts, a través dels seus epitafis, parlen de les seves vides i les seves històries tot combinat amb un recull de cançons i músics en directe que converteixen SPOON RIVER en un espectacle ple de vida i sinceritat, explicat, sorprenentment, des de la mort.

A Teatre Barcelona els vam entrevistar. Mira el reportatge!

SPOON RIVER és un muntatge dirigit per Marc Martínez i interpretat per 9 joves actors que, tot just acabada la seva formació a lʼEscola Eòlia de BCN, han decidit autoproduir el seu primer espectacle en el circuit professional: una curiosa selecció de poemes de l'”Antologia de Spoon River d’Edgar Lee Masters”, fins al moment, l’únic llibre de poesia que ha aconseguit la categoria de Best Seller als EE.UU.

“Tot això, combinat amb un sorprenent recull de cançons (acuradament triades per a tan funesta ocasió), amb música en directe, sens dubte converteix SPOON RIVER en un espectacle ple de vida i sinceritat, explicat, sorprenentment, des de la mort.”

spoon river catifa spoon river maria

 

El preu de lʼentrada serà de 12€ (6€ pels estudiants d’Eòlia i membres de l’AADPC i 10€ per grups de 10 persones). Pots comprar les teves entrades aquí:

 

 

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!