El Poble Espanyol reobre portes amb una nova programació a l’aire lliure

Ruben Garcia

Tres mesos després d’haver tancat les portes per respondre a la crisi sanitària, el Poble Espanyol reobrirà el dijous 11 de juny amb un esperit renovat i la voluntat de donar resposta a les necessitats del públic local ara que s’està recuperant una relativa normalitat.

El recinte, que compta amb més de 40 mil metres quadrats a l’aire lliure i una gran oferta de terrasses i restauració, obrirà els dijous, tarda i vespre, i els divendres, dissabtes i diumenges durant tot el dia i fins mitjanit.

A més, al mític espai de Montjuïc s’han programat una sèrie d’activitats, per a tots els públics, que tenen com a eix vertebrador la cultura i l’entreteniment per a totes les edats, com per exemple: música en directe o espectacles familiars de circ i teatre. El preu per gaudir de les activitats és de 6€ i es farà un control d’aforament per franges horàries seguint els protocols i les mesures higièniques marcades per les autoritats sanitàries.

Nits d’estiu amb música i espectacles humorístics de petit format

Els dijous a partir del 18 de juny i durant tot l’estiu, el rock més autèntic arribarà gràcies a Barrica Rock&Grill – Edició Limitada, el festival de rock i barbacoa que aquest any torna amb bandes tribut de grups de rock com la de Guns’n’Roses, Attitude For Destruction, el dia 18 de juny, i el tribut a AC/DC, The Wires, el 25 de juny.

Els dissabtes a la nit estaran dedicats a l’humor. Un estiu més, tornen al Poble Espanyol els monòlegs de RiuEstiu, el Festival d’Humor d’Estiu de Barcelona. L’espectacle inaugural tindrà lloc el 20 de juny amb Gerard Borrell, Dani Pérez, Charlie Pee i Luis Pardo i la segona sessió, el 27 de juny, anirà a càrrec d’Eva Cabezas, Tian Lara, Fernando Moraño i de nou Gerard Borrell.

Totes dues propostes tindran un aforament màxim de 400 persones.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari