ÈXIT A BROADWAY

El nou rècord mundial que ha batut el Mago Pop

L'artista de Badia del Vallès es converteix en l'il·lusionista més taquiller a Broadway després de recaptar 2.717.000 dòlars en la seva última setmana

Redacció

Èxit rotund d’Antonio Díaz, conegut internacionalment com El Mago Pop, en el seu pas pel Barrymore Theater del Nova York.

L’il·lusionista de Badia del Vallès ha aconseguit superar una nova meta amb l’espectacle Nada es imposible en col·locar-se al número 1 dels espectacles de Broadway, recaptant en la seva última setmana 2.717.000 dòlars.

Fotografia: Emilio Madrid (El Mago Pop)

L’espectacle amb seu estable al Teatre Victòria de Barcelona ha desbancat alguns dels espectacles més taquillers de la ciutat, com els musicals The Lion King, Funny Girl, Hamilton oSweeney Todd.

Antonio Díaz, que ja ostentava el títol d’il·lusionista europeu més taquiller del món, suma als seus rècords el de ser el més taquiller de Broadway, on ha aconseguit a més batre el rècord de recaptació del mític teatre Barrymore, al costat de Times Square, on s’han presentat estrelles que van des de Fred Astaire, passant per Marlon Brando o més recentment Cate Blanchett o Daniel Craig.

Font: Broadway Bussiness Grosses

A partir del 25 d’octubre, podrem tornar-lo a veure al teatre del Paral·lel del qual n’és propietari des del 2019, el Teatre Victòria de Barcelona.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

El tàndem Joel Joan i Hèctor Claramunt asseguren que els espectadors els ho havien demanat: “Escriviu-ne una segona part perquè la primera acaba amb una intriga, que voldríem saber quin […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!