AVANÇAMENT DE TEMPORADA

El musical ‘Los chicos del coro’ s’estrenarà el febrer de 2024

El Teatre Tívoli acollirà a partir del febrer del 2024 l'exitós espectacle basat en la pel·lícula francesa candidata als Premis Oscar el 2005

Redacció

Des de la seva estrena el novembre del 2023 al Teatre La Latina de Madrid, el musical Los chicos del coro no ha parat de penjar el cartell de localitats esgotades setmana rere setmana. A Barcelona també tindrem ocasió de recuperar l’emocionant història del professor Clément Mathieu i els nens l’internat El fondo del estanque. El musical farà temporada el febrer del 2024 al Teatre Tívoli.

Juan Luis Iborra dirige el musical ‘Los chicos del coro’ en el Teatro La Latina.

Basat en l’aclamada pel·lícula nominada als Premis Oscar el 2005, el musical, va triomfar durant dues temporades completes a París, amb la seva producció francesa, i després va continuar amb una gira nacional i internacional que el va portar per més de 20 ciutats, incloses algunes espanyoles . El 2013 va tenir lloc una gira amb els integrants de les Petites Chanteurs de Saint Marc de Lió, veus originals de la pel·lícula i ara, la productora Kak Group ha adquirit els drets per poder oferir aquesta experiència única, primer a Madrid i després a Barcelona.

La història d’aquest musical, en què conflueixen sensibilitat i tendresa, es contextualitza a la França de 1949, després de la Segona Guerra Mundial. La pobresa i els conflictes socials es van convertir en protagonistes d’uns anys en què molts menors van quedar orfes, i per això parteix la nostra història, en un correccional dirigit per l’estricte Rachin.

El productor executiu de ‘Los Chicos del Coro. El Musical’, Rafa Coto,  responsable de la part artística, assegura que “en aquest projecte l’emoció es converteix en música a través de les meravelloses veus de la coral i els temes musicals més premiats dins del panorama internacional del teatre musical”.

A més dels 60 nens i nenes que conformen la coral de l’Escola Los Chicos del Coro –dels quals 15 apareixeran en escena cada funció– i que s’estan preparant des del mes de febrer per a l’espectacle, el musical compta amb un repartiment de primer nivell amb Manu Rodríguez com a protagonista donant vida a l’icònic professor Mathieu. L’acompanya una de les grans intèrprets de musicals de l’escena espanyola, Chus Herranz, que en aquest cas es posa a la pell de Violette Morhange i Rafa Castejón, que interpreta a Rachin, l’inflexible director de l’internat. Juan Luis Iborra és el director encarregat de donar vida a l’espectacle.

La resta del repartiment el completen Eva Diago, en el paper de professora de matemàtiques; Iván Clemente com a Pascal Mondain i Xisco González, com el bondadós oncle Maxence.

Més informació i venda d’entrades:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!