El musical ‘La jaula de las locas’ canta a la vida

Rubén Garcia Espelta

La jaula de las locas, la gran comèdia musical, protagonitzada per Àngel Llàcer i Ivan Labanda, alça les veus contra el Covid-19. Amb direcció musical Manu Guix el repartiment de català i madrileny s’uneix per cantar una de les mítiques cançons del musical d’èxit: La vida empieza hoy. Ho podeu veure aquí:

El musical, que estava fent temporada al Teatre Rialto de Madrid, està inspirat en la popular obra de Jean Poiret, Jerry Herman i Harvey Fierstein. Amb nou premis Tony i tres Drama Desk Award, La Jaula de las Locas s’ha representat ininterrompudament per tot el món des de la seva estrena. La passada temporada a triomfar al Teatre Tívoli en una espectacular versió dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix.

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!