Una commovedora història sobre un pare i el seu fill, al Mercat de les Flors

Ruben Garcia

Els dies 24 i 25 d’octubre la companyia francesa Naïf Production arriba al Mercat de les Flors amb Des gestes blancs. A l’espectacle Sylvain Bouillet i el seu fill de vuit anys Charlie superen obstacles a partir de la confiança mútua i ens proposen una reflexió sobre l’equilibri de la seva relació a través del moviment i la dansa.

L’espectacle és el resultat d’una sèrie de tallers per a pares i fills que l’equip ha anat fent durant un any i mig. Aquest treball amb altres pares i fills ens ha permès observar i copiar gestos que compartien entre ells com agafar a coll o enlairar, i que impliquen l’esforç mutu”, comenten des de la companyia, i afegeixen: “El que pretenem és partir d’aquesta situació física per tal de crear un joc i treballar la idea del vincle entre els dos personatges”. Des gestes blancs, segons la propia companyia, proposta una dansa on la imatge de l’un no és sinó el reflex de l’altre, deformat en el temps i l’espai.

Naïf Production és una companyia fundada per tres acròbates, que es caracteritza per un llenguatge basat en el moviment i la relació amb la gravetat. Al voltant dels conceptes de desequilibri, resistència i esforç, desenvolupen ficcions d’imatges i gestos en què la implicació física té un paper important.

Amb aquest espectacle també s’inaugura l’activitat Una Horeta Abans, que proposa jocs y propostes visuals per als nens que venen a veure l’obra, activitat gratuïta que requereix inscriure’s abans a la web del Mercat de les Flors.

Més informació i entrades:

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari