El Maldà presenta la seva programació de Nadal

Redacció

El Maldà ha presentat pel proper mes una programació especialment pensada per a l’època nadalenca. Espectacles molt diferents però que els uneix la calidesa, l’aproximació amb el públic i l’esperit de celebració i de festa col·lectiva. Les propostes són les següents:

Desvariacions d’Otel·lo

La pallassa, acròbata i músic Alba Sarraute transforma el drama d’Otel·lo a través del circ i del clown amb Desvariacions d’Otel·lo. Una mirada fresca, propera i amorosa que el circ atorga a la història de Shakespeare apropant-lo a la cultura popular. “Els clàssics els hem avorrit, els hem engarjolat. Shakespeare a la seva època era teatre proper i d’entreteniment, malgrat que parlava de drames humans i universals”. comenta Sarraute. Un Otel·lo en circ, que es nodreix del teatre d’ombres, de les màscares, de la mitologia, d’acrobàcies, de titelles, d’instruments automatitzats i videoprojeccions.

Something’s Coming

En segon horari de funcions, torna Joan Vázquez després de l’èxit de Ciutat de gespa, que es va poder veure la temporada passada, amb el seu aplaudit i particular tribut a Sondheim, Something’s Coming. Coincidint amb el 90è aniversari del compositor que es celebrarà aquest 2020, Vázquez fa un homenatge a piano i veu a la llegenda dels musicals de Broadway interpretant versions de les cançons més mítiques.

Nadales

Iban Beltran, director escènic i músic, Carles Pedragosa, músic i compositor, i Josep Pedrals, poeta i rapsode, són els autors de Nadales, un espectacle farcit de gamberrades, d’absurds, de sàtira, d’escatologia i d’arguments estrambòtics, que torna a El Maldà després de la bona acollida del públic de la temporada passada Aquest recital musical evolucionat i gens clàssic ens planteja si realment sabem el que estem celebrant al Nadal.

Escrit per
Redacció
Arxivat a
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!