El Maldà presenta la seva programació de Nadal

Redacció

El Maldà ha presentat pel proper mes una programació especialment pensada per a l’època nadalenca. Espectacles molt diferents però que els uneix la calidesa, l’aproximació amb el públic i l’esperit de celebració i de festa col·lectiva. Les propostes són les següents:

Desvariacions d’Otel·lo

La pallassa, acròbata i músic Alba Sarraute transforma el drama d’Otel·lo a través del circ i del clown amb Desvariacions d’Otel·lo. Una mirada fresca, propera i amorosa que el circ atorga a la història de Shakespeare apropant-lo a la cultura popular. “Els clàssics els hem avorrit, els hem engarjolat. Shakespeare a la seva època era teatre proper i d’entreteniment, malgrat que parlava de drames humans i universals”. comenta Sarraute. Un Otel·lo en circ, que es nodreix del teatre d’ombres, de les màscares, de la mitologia, d’acrobàcies, de titelles, d’instruments automatitzats i videoprojeccions.

Something’s Coming

En segon horari de funcions, torna Joan Vázquez després de l’èxit de Ciutat de gespa, que es va poder veure la temporada passada, amb el seu aplaudit i particular tribut a Sondheim, Something’s Coming. Coincidint amb el 90è aniversari del compositor que es celebrarà aquest 2020, Vázquez fa un homenatge a piano i veu a la llegenda dels musicals de Broadway interpretant versions de les cançons més mítiques.

Nadales

Iban Beltran, director escènic i músic, Carles Pedragosa, músic i compositor, i Josep Pedrals, poeta i rapsode, són els autors de Nadales, un espectacle farcit de gamberrades, d’absurds, de sàtira, d’escatologia i d’arguments estrambòtics, que torna a El Maldà després de la bona acollida del públic de la temporada passada Aquest recital musical evolucionat i gens clàssic ens planteja si realment sabem el que estem celebrant al Nadal.

Escrit per
Redacció
Arxivat a
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!