El festival de titelles per adults, el Ròmbic, proposa una edició virtual

Ruben Garcia

La sisena edició de festival Ròmbic, de teatre de titelles per a adults, de Barcelona se celebrarà aquest any en format virtual el proper dia 8 de maig, segons han informat aquest dilluns els organitzadors, l’Ateneu Popular 9 Barris.

L’Ateneu considera que l’estat d’alarma “no pot emmudir la cultura invisibilizándola i precaritzant encara més les creacions“, de manera que han apostat per oferir on-line, el proper dia 8 de maig a partir de les 22h, un tast de cinc espectacles a través de la pàgina web.

Els espectadors, a més, podran conèixer els estudis dels artistes, els llocs on treballen i creen, alhora que hi haurà una connexió en directe des del vaixell de la companyia sarda L’Argos Maltès, que es troba en ple mar Adriàtic.

Espectacles:

  • Cachito de Eternidad de la cia. Fills de Fusta.

Records borrosos es barregen amb anhels ja inabastables per Lotarín. Però la lenta monotonia del pas del temps, pot regalar encara el moment sublim que val una vida sencera. Miratge o realitat, poc importa si la musa de tota una existència li concedeix el seu últim gran ball.

  • La Cosa de la cia. Valentina Raposo

Al taller d’una titellaire, éssers es desperten en una nit en temps d’apocalipsi.

  • Pelando el Pollo de la cia. Títeres de la Tía Elena

Un avi dormita i reflexiona sobre la seva vida passada i la seva condició actual. Fumador incorregible, provoca al respectable amb una qüestió inquietant: Quina diferència hi ha entre desfullar una margarida i arrencar les plomes a un pollastre?

  • A Sard de la cia L’Argos Maltès

El veler Argos Maltes és a una illa lluny de la civilització. Envoltats de rates, la tripulació intenta fugir de la desesperació jugant amb ninots.

  • Kharabat de la cia Kharabat

Igual que una llanterna màgica és el destí entorn del qual anem tots girant: la làmpada és el sol, el món la pantalla, nosaltres les imatges que passen i s’esfumen.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari