‘El curiós incident…’ exhaureix entrades i anúncia pròrroga

Teatre Barcelona

Han passat només 4 dies de l’estrena de l’esperada obra El curiós incident del gos a mitjanit i el Teatre Lliure anúncia que s’han exhaurit totes les localitats i que per aquest motiu prorroguen funcions fins el 24 de maig. Les entrades per a les 12 noves funcions estaran disponibles a partir d’avui dilluns 13 d’abril a les 13:00h.

L’espectacle -l’adaptació teatral que Simon Stephens va fer de la famosa novel·la homònima de Mark Haddon i que ens arriba en versió catalana de Cristina Genebat– narra el procés d’investigació que emprèn Christopher Bone, un noi amb síndrome d’Asperger, després que el gos d’un veí hagi estat assassinat. Bone es veu abocat a fer de detectiu i, com un jove Sherlock Holmes, s’enfronta a l’inhòspit món que l’envolta, que ell percep agressiu i caòtic, i que funciona tan diferent del seu.

Interpretat per Mireia Aixalà, Ivan Benet, Carme Fortuny, Cristina Genebat, Marta Marco, Norbert Martínez, Xavier Ricart i Pol López al paper del jove protagonista, aquest muntatge compta amb música original de Marco Mezquida i direcció de Julio Manrique. 

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!