El Crèdit celebra 300 funcions amb canvis

Teatre Barcelona

El dia 16 de novembre El Crèdit celebra 300 funcions, més de 120.000 espectadors i el cartell de “localitats exhaurides” pràcticament en totes les funcions.

TEATRE_BARCELONA-el_credit-REVISTA_1

El text de Jordi Galceran, la direcció de Sergi Belbel i dos grans noms de l’escena catalana com Jordi Bosch i Jordi Boixaderas eren una aposta guanyadora des del principi. El públic tampoc ha fallat a la cita i l’èxit es tradueix en unes xifres espectaculars: 300 funcions, més de 120.000 espectadors i el cartell de “localitats exhaurides” pràcticament en totes les funcions.

PERE PONCE, nou director de l’oficina bancària

El director de la sucursal d’El Crèdit, Jordi Bosch es trasllada. A partir del 19 de novembre, s’ocuparà de dirigir la oficina un nou director: Pere Ponce.

Actor tortosí, amb una llarga trajectòria al teatre i cinema arreu de l’Estat Espanyol, els seus darrers treballs en teatre han estat: Si supiera cantar, me salvaría. El crítico, de Juan Mayorga. Un combat escènic amb Juanjo Puigcorbé. Pluja constant, de Keith Huff, dirigida per Pau Miró a La Villarroel compartint escenari al costat de Joel Joan. Un dios salvaje, de Yasmina Reza, dirigida per Tamzin Townsend, amb Maribel Verdú, Aitana Sánchez Gijón i Antonio Molero. Visitando al Señor Green, de Jeff Baron, en la primera direcció escènica de Juan Echanove, i donant la rèplica a Juan José Otegui. Himmelweg (Camino al cielo), una de les obres més destacades de Juan Mayorga.

TEATRE_BARCELONA-el_credit-REVISTA_2

 

Allà on va, triomfa

La versió madrilenya del text de Jordi Galceran també ha resultat un èxit. Va exhaurir localitats en la seva primera temporada i, després d’una intensa gira de set mesos, inicia la segona temporada al Teatro Maravillas. A Miami, Mèxic i Argentina també s’han pogut veure adaptacions de El crèdit, dirigides entre d’altres per Daniel Veronese.

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Queralt Riera, una veu feminista i postdramàtica

Queralt Riera, una veu feminista i postdramàtica

Les arts escèniques contemporànies obren la mirada i l’escolta cap a les dones. No som conscients de com l’home ha dominat el sector. No només en l’àmbit professional, sinó sobretot […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!