El Castell de Montjuïc obre les portes al microteatre

Ruben Garcia

Després de tres anys d’èxit, el Píndoles – Festival de Microteatre Fora del Teatre estrena seu. El Castell de Montjuïc serà l’amfitrió de la gran festa del microteatre que és el festival, cedint espais interiors i exteriors per a la seva quarta edició, que se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juny de 2018.

Els escenaris canvien però l’essència es manté: programar petites grans històries de 15 minuts de durada en espais singulars, on mai ningú s’imaginaria fer-hi ni veure-hi teatre, trencant la quarta paret i col·locant el públic a tocar dels actors. Tot plegat una experiència única que ofereix una nova manera de veure i viure el teatre, a la vegada que descobreix espais desconeguts al públic. I la premissa és aconseguir-ho amb una bona programació: drama, comèdia, thriller, espectacles d’objectes, teatre, dansa, circ, performance… En definitiva, amb propostes per a tots els gustos amb un denominador comú: la qualitat.

L’immens pati d’armes serà el centre neuràlgic del Píndoles. Allà s’hi instal·larà la taquilla i el servei de bar, format per food trucks i barra per begudes. També serà el punt de sortida del públic per a cada sessió, que serà conduït per guies a cadascun dels espais. A partir del moment que acabi la línia regular d’autobusos, hi haurà servei d’autobús llançadora de pujada i baixada, per poder accedir o marxar del recinte amb tota comoditat.

LA PROGRAMACIÓ

El festival proposa dues estrenes absolutes: una producció de l’Excèntrica que inaugurarà el festival:  “Duel” i “La solitud de l’U”, escrita per Sergi Belbel. Al llarg dels tres dies del festival es programaran 18 microespectacles diferents, a raó de 6 al dia. La programació està formada per 14 obres de microteatre inèdites, que s’estrenen en exclusiva al festival, i 4 micropeces de teatre d’altres disciplines (titelles, visual i multidisciplinar). Són espectacles
de curta durada (15 minuts) interpretats per entre 1 i 4 actors i per a un grup reduït de persones (20 persones per funció en cada espectacle).

Descobreix tota la programació clicant aquí.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari