El barri de Gràcia estrena un nou escenari teatral, la Sala Pangolí

Redacció

El barri de Gràcia estrena un nou teatre: la Sala Pangolí. L’equipament, situat al 194 del carrer Bailén, aposta per una nova filosofia de programació: obres d’una hora de durada que es poden veure de dijous a diumenge, i un espai gastronòmic que té una programació pròpia que combina vermuts amb monòlegs, concerts en acústic o espectacles familiars.

“El pangolí s’ha convertit recentment en un animal molt cobejat i caçat massivament fins a portar-lo gairebé a l’extinció”, expliquen els responsables del teatre: “Nosaltres som els pangolins, éssers sensibles i nocturns… molt divertits i són un dels pocs mamífers, juntament amb els humans, amb la capacitat de posar-se a peu dret, especialment davant les adversitats”.

La Sala Pangolí ocupa l’espai de l’antic Microteatre BCN, un espai que va tancar les portes al maig del 2021 per tal com van explicar els seus responsables “reduir costos” i donar un “nou impuls” al projecte en una altra ubicació al mateix barri.

L’actor, dramaturg, director teatral i audiovisual, Xavier Miralles és un dels impulsors d’aquest nou espai teatral que ja ha obert portes amb obres com No me cantes, que no te quiero, De Perras y criadas, Cosas comunes o Salir del terrado.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!