El Ballet de Moscou torna a ballar al Teatre Tívoli amb ‘El llac dels cignes’

Redacció

El Ballet de Moscou torna al Teatre Tívoli, després de gairebé un any i mig sense poder pujar als escenaris a causa de la pandèmia, amb El llac del cignes.

La popular companyia s’instal·larà de nou a Barcelona, del 2 al 13 de juny, per representar el clàssic el compositor rus Txaikovski amb la coneguda coreografia de Màrius Petipà.

Si algú ens havia de donar l’embranzida final per afermar el nostre retorn als escenaris, aquest és el públic de Barcelona, capaç d’emocionar-nos amb el seu afecte“, ha comentat eldirector de producció de la companyia, Lucky Gómez, en un comunicat aquest dijous.

La companyia fundada el 1989 pel ballarí rus i actual director,
Timur Fayziev, està formada per alguns ballarins i coreògrafs dels ballets russos, com el Bolshoi o el Stanislavsky i és, actualment, una de les companyies més importants de seu país. Des de la seva fundació ha realitzat més d’un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món, Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc.

El 1991, la companyia va ser elegida pel genial Rudolf Nureyev per a la seva última gira per Europa. El Ballet de Moscou ha portat a escena títols com El llac dels cignes, El Trencanous, la Bella dorment, Somni d’una nit d’estiu i les seves darreres produccions Carmen, Don Quixot i Romeu i Julieta.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Temporada Alta encén la tardor teatral

El festival Temporada Alta marca l’inici de la temporada teatral del país amb una programació extensa que inclou un centenar d’espectacles. Aquesta serà la 32a edició i es durà a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!