Descobreix com gaudir del TNC des de casa

Ruben Garcia

El Teatre Nacional de Catalunya segueix ben viu. Et descobrim com seguir connectat amb el teatre:

Biblioteca virtual del TNC

Gràcies a la col·laboració d’Arola Editors, el Teatre Nacional de Catalunya dona accés gratuït a 60 llibres de textos teatrals estrenats al TNC durant els darrers anys. Aquests llibres estaran disponibles a la web, en format de lectura i no descarregables, i a l’abast de tothom. A la web del TNC, també trobaràs materials complementaris a les obres, com ara articles, textos de prologuistes de les edicions i entrevistes.

Post accedir a la Biblioteca del TNC fent clic aquí.

Converses virtuals

Periòdicament el TNC organitza a les xarxes socials una trobada via Instagram Live, amb membres dels equips artístics dels espectacles que s’havien d’estrenar al seu escenari i amb col·laboradors de l’espai que plantegem interessant temes de debat.

Pots rescuperar converses al voltant de:

Justícia amb Guillem Clua i Josep M. Mestres.

L’Huracà amb Marta Marín-Dòmine, Mònica Bofill, i Gemma Martínez (clic aquí).
Monroe-Lamarr amb Sergi Belbel i Carles Batlle (clic aquí).

Aquest divendres 8 de maig a les 18:30h en directe a l’Instagram del TNC la trobada parlarà de Solitud de Víctor Català amb la directora de l’espectacle, Alícia Gorina, i l’escenògrafa de l’obra, Sílvia Delagneau. A l’espectacles Alícia Gorina posa damunt de l’escenari un bosc de símbols on la Mila descobrirà el desig i viurà un cru aprenentatge de la soledat.

Torna a gaudir de L’Art de la Comèdia

L’art de la comèdia, dirigida i protagonitzada per Lluís Homar, és un dels homenatges més brillants que s’han fet mai al teatre i planteja un debat que continua vigent sobre la funció de les arts escèniques a la nostra societat. La pots veure clicant aquí.

Aquest és el tràiler:

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari