Dagoll Dagom i Gataro proposen un col·loqui sobre ‘Poe, el cabaret macàbre’

Rubén Garcia Espelta

Aquest 2018 la companyia Gataro ha complert 20 anys i, per celebrar-ho, ha recuperat un clàssic del teatre musical català: Poe, basat en relats i contes d’Edgar Allan Poe.

L’obra és una nova adaptació de la producció que va estrenar Dagoll Dagom l’any 2002 al Teatre Poliorama, amb llibret de Joan Lluís Bozzo. Setze anys més tard aquest musical torna a escena en un format molt característic de la companyia: el cabaret. No és el primer cop que Gataro s’atreveix amb el cabaret, l’any 2015 ja va adaptar amb gran èxit Flor de Nit (també de Dagoll Dagom).

Poe, el musical macabre, que és com s’anomena la nova producció, compta amb la direcció de Víctor Álvaro i està protagonitzada per Patricia Paisal, Aina Vallès, Pau Oliver, Miguel Ángel Sánchez i Adrià Ardila.

Aquest proper dijous 24 de gener la companyia Dagoll Dagom protagonitzarà un col·loqui postfunció amb Gataro. La xerrada comptarà amb la participació de Joan Lluís Bozzo, entre altres. Els usuaris de Teatre Barcelona podeu comprar entrades per a la funció + col·loqui postfunció per només 15 euros.

Escrit per

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Mario Gas torna a les arrels

Mario Gas torna a les arrels

Fins al 27 de juliol, La Gleva Teatre acull La lluna és blanca, muy blanca, un espectacle que ofereix una mirada personal a la trajectòria del director i director Mario […]

El Teatre Apolo es tenyeix de misteri i música

El Teatre Apolo es tenyeix de misteri i música

La comèdia musical Se ha escrito un crimen s’instal·la al Teatre Apolo fins al 12 d’agost. Dirigida per Naím Thomas, autor del guió i les lletres, l’espectacle fusiona misteri, humor […]

La Sala Fènix consolida la seva mirada social

La Sala Fènix consolida la seva mirada social

La Sala Fènix del Raval ha presentat la temporada 2025/2026 amb una clara voluntat de continuïtat i creixement. El programa reivindica la creació contemporània, la memòria, l’accessibilitat i la formació […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!