ESPECTACLE D'ÈXIT

‘Corta el cable rojo’, improvisació i humor al Teatre Apolo

Redacció

Corta el cable rojo arriba a Barcelona, ho farà al Teatre Apolo. Es tracta d’un dels espectacles còmic i d’humor amb més èxit de la darrera dècada, amb 11 anys ininterromputs a la Gran Via de Madrid esgotant entrades cada setmana.

Dirigit per Carlos Ramos, els còmics Rubén Tejerina, Mai Bocompte i Manu Pradas protagonitzen aquest espectacle convertit en tot un fenomen del boca-orella que combina dues grans tendències de les arts escèniques: el stand up i la improvisació teatral. Amb deu temporades d’èxit a les espatlles, Corta el cable rojo s’ha convertit en un dels espectacles més veterans de la Gran Via madrilenya, juntament amb El Rey León.

El seu plantejament original i no té cap guió previ, la novetat en aquest espectacle és constant i el seu humor inevitable. Tres còmics, acompanyats de música en directe i projeccions, proposen un xou de comèdia que es crea de manera improvisada a temps real davant del públic, per tant, cada dia és diferent. El públic és qui planteja els punts de partida que donen lloc a situacions i personatges surrealistes, reptes impossibles, balls o cançons inesperades.

Més informació, imatges i entrades a:

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

El tàndem Joel Joan i Hèctor Claramunt asseguren que els espectadors els ho havien demanat: “Escriviu-ne una segona part perquè la primera acaba amb una intriga, que voldríem saber quin […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!