Comença la 24 Mostra de teatre de Barcelona al Teatre del Raval

Yolanda Toledano

Un any més, la Mostra de Teatre de Barcelona s’apodera de l’escenari del Teatre del Raval per a facilitar als actors, autors i directors la promoció dels seus espectacles dins del panorama teatral del nostre país.

En aquesta 24a edició, que tindrà lloc tots el dilluns i dimarts del 7 d’octubre al 12 de novembre a les 20:30h, 12 companyies presentaran els seus espectacles al Teatre del Raval, que també acollirà l’espectacle guanyador dins de la seva programació estable.

La Mostra de Teatre de Barcelona és una plataforma necessària pels professionals del sector i les companyies que volen projectar-se professionalment, des de la voluntat de protegir els espectacles de creació pròpia i afavorir la recerca de nous llenguatges.

Es va iniciar l’any 1995, amb Empar López (Actriu catalana) com ànima del projecte, i organitzada per Artípolis Associació Cultural. Al llarg dels darrers anys s’ha consolidat com un espai indiscutible de promoció dels autors, actors i directors novells, oferint projecció professional a les propostes seleccionades, i facilitant contactes i sinergies entre diversos estaments del sector de les arts escèniques.

Tota la informació al següent enllaç: 24a. Mostra de Teatre de Barcelona

 

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari